Helpotusta diabetes-jalkojen hoitoon

Kun se osuu sille ei oikein voi mitään. Jalkojen ongelmat ovat kuitenkin usein hoidettavissa. Osa varsin helposti.

Karkelon Hyvänolon sukat ovat tehty juurikin ajatellen diabeetikoiden jalkoja. Samoilla erikoisominaisuuksilla hoidetaan useita jalkavaivoja, mutta meidän sukat hellivät erityisesti heitä jotka tarvitsevat erityisen paljon huolenpitoa.

Diabetes on vakava sairaus ja sen kanssa kannattaa aina olla tosissaan. Muutaman perustavaa laatua olevan asian kuin muistaa, niin välttää jo monta kipeää askelta tulevaisuudessa.

Tässä lyhyt muistilista vaativimpien jalkojen hoitoon:

  • Pidä jalkasi puhtaina, ihon tulisi olla puhdas koska silloin bakteerit eivät pääse aiheuttamaan tulehduksia niin helposti.
  • Muista kuivata jalat, nihkeä iho on myös alttiimpi hankaumilla ja rakoille.
  • Käytä diabeetikoille soveltuvaa jalkarasvaa. Hyvin kosteutettu iho pysyy joustavana ja parantuu helpommin pienistä ruhjeista.
  • Käy säännöllisesti jalkahoitajan vastaanotolla. Ammattilainen pitää jaloistasi huolta, tarkkailee ja kartoittaa tilannetta jatkohoidon tarpeesta.
  • Yksi tärkein jota monesti ei tule ajatelleeksi, on sukat. Pidä jalassasi hyviä oikeanlaisia sukkia. Sukat ovat ylimääräinen suoja jaloillesi.

Karkelon Hyväolon sukat tulevat useassa eri mallissa. Lyhytvartiset niille joilla on kuumat kintut, kylmemmälle ajalle myös pitemmillä varsilla sekä turvonneille jaloille omansa.

Diabeetikoille suositellaan usein kiristämättömiä vaalean värisiä sukkia. Näin vältytään siltä, että sukka puristaisi ja hiertäisi jalan ihoa. Vaaleissa sukissa näkyy helpoiten mahdolliset haavaumat.

Meidän kaikki Hyvänolon sukat istuvat napakasti paikoillaan eivätkä valu tai rullaudu jalkapohjan alle. Myös kiristämätön sukka, kunhan se on oikeaa kokoa.

Tilasin teiltä pojalleni juoksuun sukkia kun muut sukat hiersi kantapäätä ja tuli vesikelloja jalkapohjiin. Hän on ollut tosi tyytyväinen sukkiinne ilman rakkoja.Minä itse olen diabeetikko toisten sukissa on liian kiristävät suut, teidän sukat ei kiristä ja kun niissä on sitä sinkkiä joka on hyvä diabeetikon jaloille.Tosi tyytyväisiä olemma sukista!

Kaarina

Kestävä ja hyvin hengittävä materiaali pitää jalat sopivan lämpiminä tai viileinä. Polyesteri siirtää tehokkaasti hien kosteutta pois jalan iholta, jolloin myös hajut vähentyvät. Se on myös huomattavasti esim. puuvillaa hygieenisempaa, koska se ei säilö kosteutta ja bakteereja itseensä.

Sukkiin on lisätty nanoteknologialla materiaaleja jotka pitävät jalasta huolta. Niissä on merileväkuitua, joka pehmentää jalan ihoa ja yhdessä sinkin kanssa hillitsee tulehduksia. Jalkojen iho pehmenee ja jalat voivat paremmin.

" Jo yli kymmenen vuoden kokemuksella "

Kyse ei ole suinkaan mistään uudesta tuotteesta, vaan meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus jaloista huolehtivien sukkien valmistuksesta. Kokemuksen ja erittäin hyvän palautteen pohjalta uskallammekin suositella näitä Liedossa valmistamiamme sukkia, kaikkiin erityistä huolenpitoa tarvitseviin jalkoihin. 

Minulla on diabetes, eikä jalat hyväksy tavallisia sukkia. Ostelin erilaisia "kiristämättömiä" sukkia aikamoisen kasan, ennen kuin löysin minulle sen "ainoan oikean". Ensimmäiset karkelot ostin markkinoilta "aikojen alussa". Epäilin kyllä vahvasti tätä kerrottua kiristämättömyyttä, mutta nämähän olivat hyvät, jalkaan istuvat ja aidosti KIRISTÄMÄTTÖMÄT, niin "suhde" on jatkunut jo vuosia...

Jorma

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.


hyvänlon pohjesukka

Hyvänolon
Pohjesukka

hyvänolon nilkkasukka

Hyvänolon
Nilkkasukka

Kiristämätön Hyvänolonsukka

Kiristämätön hyvänolonsukka

  • Materiaali

  • Pesuohje

Polyesteri 64%

Merilevää sisältävä kuitu 8%

Sinkkiä sisältävä kuitu 4%

Polyamidi/elastaani 24%

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava

KÄYTÄ ja PESE-Takuu.

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää sinulle paremmin toimivan mallin.