Me haastamme Sinut!  

Testaa meidän sukkia, vie ne äärirajoille. Kuuden tunnin hikinen työpalaveri, voimannostokisat tai vaikka patikkaretki keskellä karuinta korpea. Et tule pettymään, tai haisemaan jalkahieltä.

Miksi sinun pitäisi kokeilla näitä sukkia?

Olemme aivan varmoja siitä, että nämä sukat ovat parhainta mitä voit jalkaasi vetää. Käytimme paljon aikaa ja ammattitaitoa niiden suunnitteluu ja löysimme mahtavia erikoismateriaaleja ja käsittelytekniikoita, joilla sukat eivät vain tunnu hyvältä jalassa, vaan tekevät oikeasti hyvää jaloille.

Karkelon Hyvänolon sukat vastaavat arjen kuin myös harrastusten tuomiin haasteisiin.
Samoja sukkia voi surutta käyttää niin kotona kuin töissäkin - oli työt sitten toimistolla tai vaikkapa rakennustyömaalla, samat sukat palvelevat loistavasti koko päivän. Jalat pysyvät mukavan tuntuisina ja kuivina, ilman hiertymiä tai painaumia.

- Nämä sukat eivät kiristä tai purista. Nilkkaan ei jää ikävää painaumia, kun otat sukat pois!

Monet sukat jättävät jalkaan painauman, vaikka ne eivät tuntuisi mitenkään erikoisen kireiltä. Se ei tientenkään ole suotavaa, vaikka painauma lähtisikin nopeasti pois. 

Se kertoo että sukka on puristanut jalkaa ja siten ollut esteenä normaalille veren- ja nesteen kierrolle. Pitemmän päälle se voi olla vahingollista ja siksi kannattaa valita sukat jotka eivät kiristä ollenkaan.

Erikoismateriaalit: merilevä- ja sinkki-kuidut pitävät hajut kurissa. Samaan aikaan sukan tekniset ominaisuudet pitävät jalat kuivana ja mukavan tuntuisena koko päivän.

- Sukat näyttävät siisteiltä ja jalat pysyvät sopivan lämpöisinä, niin sisällä kuin ulkonakin. Myös pakkasella!

Erikoismateriaalit myös tukevat jalan ihon omaa luonnollista palautumista. Ne muodostavat ihoa elvyttävän ominaisuuden ja saat sileämmät jalat kuin itsestään.

Se, että jalkahien hajut jäävät historiaan on jo paljon luvattu, mutta me laitetaan siihen päälle myös pehmeämmät, sileät jalkapohjat. Se on jo melkein liian hyvää ollakseen totta!

KÄYTÄ ja PESE-Takuun turvin sinulla ei ole mitään hävittävää.

Me luotamme täysin siihen, että nämä sukat ovat yksi parhaimmista, mitä jalkaasi voit vetää. Sen takia uskallamme tarjota tuotteillemme 100% tyytyväisyyteen perustuvat takuun.

KÄYTÄ ja PESE - Takuu, eli käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen useita kertoja. Takuu säilyy tuotteessa, vaikka paketti on avattu ja tuotetta käytetään. Erikoismateriaalien tuomat hyödyt eivät katoa pesussa.

Testaamalla selviää ovatko nämä sukat juuri sinulle sopivat. Näitä sukkia saa kokeilla, käyttää ja haastaa omassa arjessa ja harrastuksissa usean viikon ajan.

TARTU HAASTEESEEN!


Tilaa sukkia tältä sivulta. Käytä vain meidän sukkia muutamasta viikosta - pariin kuukauteen. Tuona aikana haasta itseäsi. Reippaile ulkona, tee muutama ylimääräinen kierros tai harjoitus salilla, laita sukat jalkaan palkkaneuvotteluihin…


Testaa sukkien ominaisuuksia:

  • Jalkojen iho alkaa elpyä, ei siis enää rosoisen kuivia jalkapohjia tai parketilla kopisevia paksuuntuneita kantapäitä!
  • Sukat pitävät jalkahien hajut kurissa. Enää ei tarvitse miettiä, että kehtaako ottaa kenkiä jalasta!
  • Sukat tuntuvat hyvältä jalassa koko päivän ilman nihkeitä tai jopa kosteita hetkiä.
  • Sukat pysyvät paikoillaan, eikä niitä tarvitse olla koko aika korjaamassa ja nykimässä ylöspäin.
  • Sukat eivät jätä jalkaasi painaumia tai muita hankaumia, myös rakkulat pysyvät poissa, koska sukan materiaali ottaa vastaan kitkan vaikutuksen, eikä päästä sitä vaikuttamaan ihoosi.

Jos et ole sukkiin tai niiden tuomiin hyötyihin tyytyväinen pidemmän kokeilun jälkeen, ole meihin yhteydessä. Saat rahasi takaisin tai jos haluat, voimme yrittää löytää sinulle paremmin sopivan mallin sukistamme. 

Karkelon Hyvänolon sukkia on neljää eri mallia. Valitse itsellesi parhainten sopivat sukat.

Kaikissa Hyvänolon sukissa yhdistyvät nämä mahtavat ominaisuudet:

Tilaa tästä sinulle sopivat sukat

Vastaa haasteeseen oman itsesi takia. Karkelon Hyvänolon sukat on tehty sinun jalkaasi. Paremmin voivat jalat, parempi fiilis ja parempi mieli.