Jalkojen Ihon hyvinvointi

Iho on ihmisen isoin yksittäinen elin. Sen tehtävä on suojata kehon muita osia ja toimia eristeenä meidän sisäisten ruumiin toimintojen ja ulkomaailman välissä. Sillä on erilaisia alueita jotka ovat mm. erikoistuneen kestämään kovempaa kulutusta ja sitten taas alueita jotka ovat erittäin herkkiä ja erikoistuneet tuntemaan ja havainnoimaan maailmaa tuntoaistin kautta.

"Ihon kuuluisi olla kauttaaltaan tasainen, sileä ja pehmeän kimmoisa myös kaikista kovimmalle kulutukselle joutuvilta alueilta".

Yksi tällainen kulutusta paremmin kestävä alue, jossa yhdistyy myös runsas määrä tuntoaistille tärkeitä hermoja, on meidän jalat. Jalkapohjat, varpaat, jalkapöydän iho ja nilkat. Niissä sijaitsee paljon tuntohermoja, jotka helpottavat meidän liikkumista esimerkiksi havainnoimalla minkälaiselle pohjalle olemme astumassa. Useampi meistä tietää miten kivuliasta on astua koko painolla lasten muovisten leikki palikoiden päälle.

Ihon kuuluisi olla kauttaaltaan tasainen, sileä ja pehmeän kimmoisa myös kaikista kovimmalle kulutukselle joutuvilta alueilta. Jos kuitenkin esimerkiksi jalkapohjien iho on karhean kuiva, kannattaa asiaan puuttua ajoissa.

Yhä useampi meistä kärsii erilaisista jalkojen ongelmista. Toiset ovat oppineet elämään asian kanssa ja tuskin huomaavat että asiat eivät ole aivan kunnossa.

jalkojen kuivuus

Jalkojen kuivuminen

Jalkojen ihon liianllinen kuivuminen voi johtua useammasta asiasta. Helpoin tapa hoitaa se on ennaltaehkäisy riittävällä rasvaamisella ja oikeanlaisilla sukilla.

" Jalkojen kuivumiseen voi olla useita eri syitä... "

Syitä jalkojen ihon kuivumiseen on monia. Vääränlaiset jalkineet sekä sukat, vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelu tai terveydelliset syyt. Oireiden ilmetessä kannattaa jalkoja alkaa hoitamaan heti. Ongelma voi huonontua ja aiheuttaa kipeitä halkeamia. Jos vaiva on jo ehtinyt pitemmälle suosittelemme aina jalkahoitajalla käyntiä.

"jalat eivät kuivuneet, kuten aiemmin..."

TUIJA

"Puolisollani on ongelmajalat, psoriasis, ym... hän sanoi niiden olevan hyvät, just sopivat. Jalat eivät ole kuivuneet, kuten aiemmin. Olemme tyytyväisiä. 

karheat kantapäät

Jalkojen ihosta voi pitää huolta tietenkin myös itse ja usein jalkojen hyvä kosteutus hoitaa alkavat ongelmat. Vaikka rasvoilla ja voiteilla voi ennaltaehkäistä jalkojen huolestuttavaa kuivumista, jatkuva rasvaaminen ei silti ole kaikkien mieleen. 


Muutamia hyviä keinoja saada pehmeämmät ja hyvin voivat jalat, ilman jatkuvaa rasvaamista:

Huolehdi

Päivittäisestä pesusta ja kuivauksesta, muista kuivata myös varpaan välit.

Käytä myös sopivan kokoisia sukkia ja jalkineita.

Vaihtele jalkineita.

Kun jalan ihon pitää sopivasti varpaillaan, ei kovettumia ja paksuuntuvaa ihoa pääse muodostumaan yhteen ja samaan kohtaan.

Käytä sukkia.

Sukat suojaavat jalan ihoa ja vähentävät ihon kokemaa rasitusta. Rasitus saa jalan ihon usein paksuuntumaan ja kuivumaan tarpeettoman paljon. Hyvä sukka pitää jalan sopivan kuivana hien tuomasta kosteudesta ja myös osaltaan vähentää jalkojen kuivumista.

Valitse oikeanlaiset sukat jalkaasi.

Sukat suojaavat jalan ihoa ja vähentävät ihon kokemaa rasitusta. Rasitus saa jalan ihon usein paksuuntumaan ja kuivumaan tarpeettoman paljon. Hyvä sukka pitää jalan sopivan kuivana hien tuomasta kosteudesta joka myös osaltaan vähentää jalkojen kuivumista.

jalkojen ihon hyvinvointi

Mistä löytäisin itselleni parhaiten sopivat sukat?

Ensiksi on varmaan paras päättää mikä on prioriteetti. Jos tärkeintä on valita jalkaan värikkäät, kirkuvalla kuosilla olevat, huomiota herättävät sukat, maailma on pullollaan sellaisia. Jos kuitenkin etsit jalkaasi jotain parempaa ja hyödyllisempää, meillä on sinulle loistavia uutisia. Voit lopettaa etsinnät. Meillä on jalkaasi parhaimmat sukat.

Suunnitellessa sukkiamme, keskityimme sukan tärkeimpiin puoliin.
Sukka ei ole vain koriste vaan sillä on oikea tärkeä funktio.

"ihottuma-oireet vähentyneet"

JANI

Olen käyttänyt sukkia päivittäin. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen, juuri oikea koko ja istuvat hyvin jalkaan. Lisäksi jalkojeni ihottumaoireet ovat vähentyneet näiden sukkien myötä.

Mistä löytäisin itselleni parhaiten sopivat sukat?

  • Sukkien materiaali on hyvin hengittävää polyesteriä, joka siirtää hien tuomaa kosteutta tehokkaasti jalan iholta. Kun jalka ei pääse hautumaan kosteudessa, se pitää luonnollisen kimmoisuutensa ja ylimääräistä kosteutta ei pääse haihtumaan.
  • Elastaani ja istuva sukan muotoilu pitävät huolen siitä, että sukka pysyy hyvin paikoillaan eikä rullaudu jalkapohjan alle kesken päivän. Näin vältytään hiertymiltä ja rakoilta, jotka puolestaan heikentävät koko jalan toimintoja.
  • Lisäsimme mukaan nanoteknologialla merileväkuitua ja sinkkiä, jotka tunnetusti auttaa ihon hyvinvointia, vähentää tulehduksia ja vähentää bakteerien lisääntymistä. Tämä tarkoittaa vähemmän hajuja!
  • Merilevä myös pehmentää jo olemassa olevia kovettumia ja karheaa ihoa. Silloin rasvaamista ei tarvita niin paljon ja jalat silti voivat paremmin.

Merilevää kuiville jaloille

Sukissamme käytetty merilevä ja sinkki, hoitavat jalkojen ihoa ja pehmentävät jo olemassa olevia kovettumia ja kuivia kohtia, myös rasvausten välissä.

Asiakkaamme ovat saaneet mahtavia tuloksia ja paremmin voivia jalkoja jo vuosien ajan. Iho on pehmennyt ja jopa kovettumat kantapäissä ovat vähentyneet. Useat käyttäjäkokemukset tukevat väitteitämme, mutta koska luotamme täysin siihen, että sukkamme tekevät mitä lupaamme, annamme tuotteille täyden rahat takaisin takuun.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu.

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

Lue lisää Karkelon Hyvänolon sukista!

Hiki, hajut ja bakteerit

Jalkojen ongelmat

Materiaalit, rakenne ja Takuu

Seurattava toimitus ilman toimituskuluja vähintään 30€ tilauksille. Alle 30€ tilauksille toimitusmaksu 5€.