Huolehdi jalkojen ihon hyvinvoinnista - oikeilla sukilla!

Inhoatko jalkojen rasvaamista? Vaihtamalla jalkaasi oikeanlaiset sukat voit saada pehmeämmät ja hyvin voivat jalat, ilman jatkuvaa rasvaamista.


Kaikki tahtoisivat pehmeämmät ja hyvin voivat jalat. Kun sukka tai lakana jää kiinni karheisiin kantapäihin tai jalkoja sattuu koska kuivunut iho lohkeilee, on tärkeä toimia heti.


Tietenkin viisainta on toimia ennen kuin tälläiseen tilanteeseen joutuu. Ennakointi on kultaa kun kyseessä on jalat. Vältät kantapään kautta oppimisen.


Jalkojaan voi hoitaa monella tapaa ja tunnetuin niistä on jalkojen rasvaaminen. Kaikki eivät kuitenkaan pidä jatkuvasta rasvaamisesta.


Tunne jalkojen iholla voi olla epämiellyttävä ja tuntua liukkaalta tai siltä että jalat eivät pääse hengittämään paksun rasva kerroksen alla.


Muutamalla fiksulla ja tehokkaalla tavalla voit vähentää rasvauksen tarvetta ja silti saada hyvinvoivat jalkapohjat ja sileämmät kantapäät. Jos sinulla on jalkojen perussairauksia, konsultoi ensin jalkahoitajaasi asiasta.


Kolmen parin paketti 38,50€, kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

Ilmainen toimitus väh. 30 euron tilauksille.

Kovat ja karheat jalat

Jalkojen kuivumiseen voi olla monia syitä. Usein se kuitenkin johtuu siitä, että jalan iho kohtaa vääränlaista tai liian voimakasta rasitusta. Syy voi myös piillä erilaisissa ihosairauksissa ja allergioissa. Tälläisessä tilanteessa kannattaa aina ensin hakeutua terveydenhoidon ammattilaisten hoitoon jotta todellinen syy selviää.


Sukat, jotka hoitavat jalkojen ihoa!

Karkelon Hyvänolon tuotteissa olemme panostaneet siihen, että sukka hoitaa jalan ihoa samalla kun se on myös oikesti hyvä sukka.  Materiaalina käytetty polyesteri siirtää tehokkaasti kosteutta pois jalan iholta, jollon bakteerit eivät pääse lisääntymään halitsemattomasti. Sukka pysyy kuivan tuntuisena ja hajut jäävät historiaan. Sukassa on käytetty myös merilevää ja sinkkiä, jotka tunnetusti hillitsevät bakteerien kasvua ja hoitavat jalkojen ihoa.

Näytä sukat?

"Rasvaamista pystyi vähentämään"

EEVI

”Ostin miehelleni Teiltä sukat Jyväskylässä. Miehelläni on erittäin paha ihottuma koko vartalossa. Jo viikon käytön jälkeen hän kertoi että ei ole tarvinnut laittaa jalkoihin voidetta. Sukat ovat todella miellyttävät jalassa ja hoitavat jalkoja niin että ei tarvitse voidetta eikä tarvitse raapia ihoa jalkojen kohdalta. Olemme erittäin tyytyväisiä jo tästä lyhyestä kokemuksesta.”

Vähemmän bakteereja, vähemmän hajua

Merilevä antaa tulehdusta vähentävän vaikutuksen

Merilevä pehmentää kovettumia ja halkeamia

Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta

Istuva muotoilu takaa

paikoillaan pysyvän sukan

Vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä

Hyvänolon sukat

Karkelon Hyvänolon sukat, ovat istuvan muotoilunsa ansiosta aivan mahtava valinta. Sukka ei kiristä tai purista ja silti pysyy paikallaan kovemmassakin menossa. Sukan valmistus-materiaaleissa on käytetty merilevää ja sinkkiä jotka hillitsevät bakteereiden kasvua ja siten vähentävät hienhajuja. Materiaalit hoitavat myös jalan ihoa, pehmittäen karheat kantapäät ja kuivat jalkapohjat.

Sopii Myös Diabeetikoille, Psoriaatikoille, Turvonneille sekä Hikoileville ja Kuiville, Halkeileville Jaloille

Valmistus materiaalit:

 • Polyesteri 64%
 • Merilevää sisältävä kuitu 8%.
 • Sinkkiä sisältävä kuitu 4%
 • Polyamidi/elastaani 24%

Kaikki Hyvänolon sukat voi pestä normaalisti pyykin seassa 60 asteen pesulla

ilman, että materiaalin tuomat hyödyt häviävät.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu


Luotamme täysin siihen, että sukkamme toimivat luvatulla tavalla. Siksi uskallammekin tarjota kaikkiin tuotteisiimme erikoisen kattavan takuun. Kutsumme sitä KÄYTÄ ja PESE - Takuuksi.

Tahdomme tehdä asiat mahdollisimman reilusti, joten meidän takuumme turvin voit kokeilla sukkia useamman käyttö- ja pesukerran. Jos, et ole tyytyväinen, ole meihin yhteydessä. Yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan. Jos sopivaa ratkaisua ei löydy, saat rahasi takaisin.

NÄYTÄ SUKAT?

"pitkään vaivannut ongelma helpottui selvästi"

Jannu & Äiti

Pojallani oli atooppinen iho kiusana ihan pienestä asti ja pikkulapsi-iässä jalkapohjat alkoivat olla hirmuisen kuivat, etenkin päkiän kohdalta iho oli karheaa, kuin suomuista ja halkeilevaa kuin aikuisen kantapäät.
Talvella 2019 Jannu oli 10-vuotias ja sattumalta näin netissä sukkamainoksen ja ihmettelin epäluuloisena ihan outoa ja uutta asiaa, mutta päätin, että kokeillaanpa.
Ensimmäiset sukat poikani otti käyttöön helmikuussa 2019. Kuukauden kuluttua jalat olivat yhtä huonossa kunnossa.
Sitkeästi sukkatehtaan kehotuksesta jatkettiin ja kahden kuukauden kuluttua jalkapohjat oli muuttuneet parempaan suuntaan huomattavasti.
Vaikka päkiät olivat vielä uurteiset, sileääkin kohtaa jo oli. Selvää paranemista normaalin jalkapohjan näköiseksi kaikkien näiden ongelmavuosien jälkeen.
Mitään uusia voiteita ei ole otettu käyttöön, entisiä perusvoiteita Jannu käyttää.
Hän oli ihmeissään, kun tunsi jalkojen parantuvan sukkien vaihdon myötä, eikä niitä enää ”pistellyt”, kuten aiemmin.
Eli helmikuusta asti käytössä oli vain Karkelon sukat. Jannu käytti monia eri malleja ja mieluisimmiksi osoittautui hyvänolon pohjesukka.
Vaikka helteet yllättivät toukokuussa, Jannu nukkuu sukat jalassa.
Voi, kunpa olisi löydetty nämä sukat jo aiemmin! Mutta hyvä näin.

Valitse näistä kolmesta sukkamallista jaloillesi sopivin:

Hyvänolon

Pohjesukka

Hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön resori
 • Sileä neulos
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää sekä kärki on muotoiltu hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien tuomat edut

Kiristämätön Hyvänolonsukka

Turvonneille, hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön Varsi
 • Sukan Rakenne eI Estä Verenkiertoa
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää Sekä Kärki On Muotoiltu Hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut

Kolmen parin paketti 38,50€, kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

Ilmainen toimitus väh. 30 euron tilauksille!

Tilaa nyt sukkia ja heitä

hyvästit haiseville jaloille!

tarvitsetko apua?

Ongelmia tilaamisen kanssa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkelonsukka(a)karkelonsukka.fi
Lisää myös puhelinnumero niin soitamme takaisin niin pian kuin kerkeämme.