Jalkojen ongelmat

Omista ja läheistesi jaloista kannattaa pitää hyvä huoli, niiden on tarkoitus kantaa läpi elämän. Pienet haavat ja hankaumat ovat osa arkea, mutta toisinaan ne voivat olla merkki jostain vakavammasta ongelmasta. Silloin kannattaa kiinnittää erikoisesti huomiota jalkoihin etteivät ongelmat pahentuisi.

Tietenkin, isompien ongelmien kanssa täytyy olla yhteydessä sairaanhoidon ammattilaisiin. Sama pätee myös jalkojen ihon ongelmiin. Jos huomaat isoja ja vaikean oloisia kovettumia ja haljenneita kohtia kantapäissä, suosittelemme jalkahoitajan luona käymistä.

Iho on mielenkiintoinen elin. Se on täynnä erilaisia puolustusmekanismeja, joiden tarkoitus on suojella meitä. Osa yleisistä iho-oireista onkin siis tavallaan positiivisia, vaikkakin epämiellyttäviä ja kipeitä.

Yksi tällainen suojamekanismi on rakkulat. Rakkula muodostuu hankauksen tai korkean lämpötilan seurauksena, esimerkiksi liian tiukan kengän hangatessa. Kyseessä on elimistön luontainen suojautumismekanismi – nestetäytteinen pehmuste suojaa vaurioitunutta aluetta ja edistää paranemista....

rakko

Rakkula tai hiertymä herkässä paikassa voi haitata koko jalan toimintaa, kun kipeää kohtaa alkaa aristaa ja välttää sen käyttämistä. Rakkojen muodostumista voi vähentää valitsemalla mm. oikeat sukat. Sukan tarkoitus on siirtää liikkumisen tuoma kitka pois iholta itseensä. Silloin on tärkeää, että sukat pysyvät napakasti paikoillaan eivätkä rullaannu. Karannut, nihkeä sukka voi aiheuttaa vielä enemmän harmia.

Jo pienetkin hankaumat ja hiertymät jalassa voivat aiheuttaa suurempia ongelmia. Siksi kannattaa olla tarkkana varsinkin jos omaa joitain perussairauksia. Aikainen reagointi voi pelastaa monelta kipeämmältä ongelmalta!

Jaloistaan kannattaa pitää hyvää huolta. Niiden nimittäin olisi kannettava sinua koko elämäsi ajan.

jalkojen ongelmat

Karkelon Hyvänolon sukat, ovat juuri suunniteltu vastamaan kaikkiin jalkojen ihon haasteisiin. Ne pitävät istuvan muotoilunsa pesusta pesuun, eivätkä silti kiristä ja purista. Rakenne on hyvin hengittävä ja polyesteri siirtää hien tuomaa kosteutta tehokkaasti jalan iholta. Näin epämukavia tuoksuja tuovat bakteerit eivät pääse lisääntymään. Lisäksi sukkaan on käytetty merilevää ja sinkkiä, jotka pehmentävät ja hoitavat jalan ihoa ja nopeuttavat jalan ihon ongelmakohtien paranemista.

Sukkamme ovat suunniteltu siten, että ne pitävä jalan sopivan lämpöisenä. Hengittävä rakenne pysyy kuivana ja lämpimällä ilmalla jaloista pääsee haihtumaan ylimääräistä lämpöä. Näin sukka on mukava myös kuumalla ilmalla. Rakenteensa ansiosta sukka on kuitenkin myös sopivan lämmin kylmällä ilmalla, koska se ei päästä liikaa lämpöä pois iholta.

Lisäsimme materiaaleihin nanoteknologialla merileväkuitua ja sinkkiä, tukemaan jalan ihon hyvinvointia. Jalkapohjan iho pehmenee ja useat asiakkaamme ovat saaneet todella hyviä tuloksia myös kovettuneiden kantapäiden hoidon kanssa.

Meillä on myös vartavasten turvonneille jaloille suunnitellut sukat. Myös nämä sukat eivät kiristä ja silti pysyvät hyvin paikoillaan.

Hyvällä sukkavalinnalla voit ennaltaehkäistä monia kipeitä ongelmia. Valitse jalkaasi hyvin hengittävä ja sopivan kokoinen, hyvin istuva sukka. Kun sukka pysyy paikoillaan se suojaa jalkasi ihoa tehokkaasti.

Erilaiset perussairaudet mm. Diabetes, on painava syy kiinnittää erikoisesti huomiota jalkojen hyvinvointiin. Jokaisen meistä on hyvä silloin tällöin käydä jalkahoitajan luona, mutta sairauksista kärsivien näin kannattaa tehdä säännöllisesti. Valitsemalla oikeanlaiset sukat, voi tukea jalkojen hoitoa tehokkaasti.

"perheemme

suosikkisukat..."

-mirja-

"Ovat todella hyvät, aivan kuten sanoitte. Eivät hankaa, hierrä tai kiristä. Tuntuu kuin sukkia ei olisikaan, mutta silti jalat tuntuvat ilmavilta ja lämpimiltä. Näistä tuli meidän perheen suosikkisukat".

Jalkahoitajat ohjeistavat myös tehokkaaseen itsehoitoon jolla ylläpitää jalkojen hyvinvointia. 

Tässä muutama ohje vaativille jaloille (esim. Diabetes):

  • Pese ja kuivaa jalat joka päivä, kiinnitä huomiota varpaiden väleihin..
  • Rasvaa jalat sairaudellesi suunnitellulla rasvalla, joustava ja hyvin kosteutettu iho on paras ennakointi haavaumia vastaan.
  • Leikkaa kynnet säännöllisesti, mutta muista että liian lyhyt on myös huono. Muista viilata terävät reunat, ettei ne pääse raapimaan haavoja viereisiin varpaisiin.
  • Jätä jalkojen raspaaminen ammattilaisen hoidettavaksi. Jos kuitenkin raspaat, niin vain kuivia jalkoja.
  • Kun puet sukat ja kengät jalkaan, huolehdi että kengässä tai jalkapohjassa ei ole mitään roskia, jotka voisivat hangata jalkaan haavaumia.
  • Sijoita oikeanlaisiin sukkiin. Tämä on todella tärkeää. Osta sukat jotka eivät purista varresta, eivätkä varvasosasta. Sukan tulee olla juuri oikean kokoinen, eikä siinä saa olla hankaavia saumoja. Sukat jotka sisältävät hopeaa/sinkkiä ovat erikoisen hyvät diabeetikoille ja muille jotka kärsivät jalkojen ihon ongelmista.
  • Kenkien tulee olla sopivan kokoiset, mutta mieluummin vähän liian isot, kuin liian pienet.
  • Vältä jalan omatoimista nyppimistä ja raspaamista. Kaikki ihon nyppiminen ja kovettumien, känsien tai rakkuloiden rikkominen on tulehdusriski, jota tulisi välttää.
  • Pieniä ihon haavoja voi hoitaa itse, mutta jos hoito ei auta muutamassa päivässä varaa heti uusi aika jalkahoitajalle.
  • Käy säännöllisesti jalkahoitajalla.

Karkelon Hyvänolon sukat ovat monen jalkahoitajan suosittelemia. Niissä oleva sinkki tukee vaativien jalkojen hyvinvointia.

Hyvänolon sukat eivät kiristä, mutta silti istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan. Sukan rakenteessa ja materiaaleissa on tähdätty siihen, että jalka pysyy sopivan lämpöisenä ja kuivana. Luotamme siihen, että tuotteemme toimii luvatulla tavalla, tai saat rahasi takaisin. Meillä on KÄYTÄ ja PESE-takuu jonka turvin voit rauhassa tutustua tuotteeseen usean käyttö- ja pesukerran.

"oikeasti hyvät jokasuhteessa..."

-TArja-

Tilaamani sukat ovat nyt toista päivää käytössä miehelläni, jolle ne tilasin. Ensimmäiset sukat, mitkä ovat oikeasti hyvät jokasuhteessa. Hänellä on kaikenlaista ongelmaa jaloissa,  verenkierto-ongelmista alkaen. Ilolla voimme todeta, ostos oli vähintäänkin onnistut.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu.

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

Lue lisää Karkelon Hyvänolon sukista!

Hiki, hajut ja bakteerit

jalkojen ihon hyvinvointi

Jalkojen ihon hyvinvointi

Materiaalit, rakenne ja Takuu

Seurattava toimitus ilman toimituskuluja vähintään 30€ tilauksille. Alle 30€ tilauksille toimitusmaksu 5€.