Helpota jalkojen ongelmia - oikeilla sukilla!

Jalkojen ongelmat jäävät usein vaille huomiota. Varsinkin miehillä ja iäkkäämmillä henkilöillä. Usein jalkojen huonosta kunnosta huolestuu läheiset. Jaloista kannattaa kuitenkin huolehtia, sillä ne kantavat meitä läpi elämän. Elämässä on välillä rosoisuutta ja karheutta. Sille on paikkansa, mutta jos jalat ovat kuin hiekkapaperia ja kantapäät muistuttavat halkeilevaa autiomaanpintaa on aika huolestua.


Yleisemmät jalkojen ongelmat ovat helposti hoidettu oikeilla kenkä- ja sukkavalinnoilla. On itsestään selvää, että tiukat ja väärän kokoiset kengät ovat väärä valinta. Onneksi harvempi sortuu sellaiseen, mutta oletko tullut koskaan ajatelleeksi millaiset sukat jalkaasi vedät.


Sukat suojaavat jalkaa pitäen sen ympäristön mieluisana vuodenajasta riippumatta. Hengittävä sukka on mukava kesällä ja lämmin vuoden kylmimpänä aikana. Kun jalka pysyy kuivempana kengässä ja sukka pysyy istuvasti paikoillaan, voidaan sanoa, että sukan valinnassa on päädytty ottamaan askelia oikeaan suuntaan.


Karkelon Hyväolon sukka on tehty juuri näitä asioita silmällä pitäen. Sukka ei kiristä ja silti pysyy koko päivän hyvin paikoillaan.


Sukan valmistuksessa on käytetty merilevää ja sinkkiä, joiden tiedetään yleisesti edistävän ihon hyvinvointia. Hengittävä rakenne, merilevä ja sinkki pitävät myös huolen siitä että jalkahien haju pysyy kurissa.

Jalkojen ongelmat

Jokaisen jalat ovat yksilölliset ja niin hassua kuin se onkin, eroa on omien jalkojesi välillä. 

Vaikka sukka ei tietenkään poista jalkojen ongelmia, se voi helpottaa niitä. Perussairauksista kärsivien tulee kiinnittää erikoisesti huomiota mihin jalkansa pistävät. Sukkien ja jalkineiden tulee olla suunniteltu tukemaan jalkojen hyvinvointia.


Jokaisen meistä on hyvä silloin tällöin käydä jalkahoitajan luona, mutta sairauksista kärsivien näin kannattaa tehdä säännöllisesti. Valitsemalla oikeanlaiset sukat, voi tukea jalkojen hoitoa tehokkaasti.


Sukat, jotka hoitavat jalkojen ihoa!

Karkelon Hyvänolon tuotteissa olemme panostaneet siihen, että sukka hoitaa jalan ihoa samalla kun se on myös oikesti hyvä sukka.  Materiaalina käytetty polyesteri siirtää tehokkaasti kosteutta pois jalan iholta, jollon bakteerit eivät pääse lisääntymään halitsemattomasti. Sukka pysyy kuivan tuntuisena ja hajut jäävät historiaan. Sukassa on käytetty myös merilevää ja sinkkiä, jotka tunnetusti hillitsevät bakteerien kasvua ja hoitavat jalkojen ihoa. 

valitse sukkasi

"asiakkaat tykkäävät..."

MARJATTA

jalkahoitaja

”Minulla on jalkahoitolassa myynnissä Hyvänolon Sukkia, joista asiakkaiden antama palaute on ollut oikein hyvä. Sukkia ostavat sekä diabeetikot että muutkin, jotka asettavat korkeat vaatimukset sukilleen. Erityisesti kiitellään kiristämätöntä varrensuuta, pesulämpötilaa sekä ominaisuuksien (koon, pehmeyden ja joustavuuden) säilymistä pesuissa”.

"rakot ovat pysyneet poissa..."

PAULA

”Perheen käytössä juoksusukkia. Ne ovat toimineet erinomaisesti. Rakkoherkät jalat ovat pysyneet ehjinä juostessa ja hiihtäessä. Sukat ovat myös mukavan lämpimät. Pakkasellakin kylmänarat jalat pysyvät lämpöisinä. Eipä ole vastaavanlaisia sukkia tullut vielä vastaan, vaikka monenlaisia on kokeiltu.”

Vähemmän bakteereja, vähemmän hajua

Merilevä antaa tulehdusta vähentävän vaikutuksen

Merilevä pehmentää kovettumia ja halkeamia

Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta

Istuva muotoilu takaa

paikoillaan pysyvän sukan

Vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä

Hyvänolon sukat

Karkelon Hyvänolon sukat, ovat istuvan muotoilunsa ansiosta aivan mahtava valinta. Sukka ei kiristä tai purista ja silti pysyy paikallaan kovemmassakin menossa. Sukan valmistus materiaaleissa on käytetty merilevää ja sinkkiä, jotka hillitsevät bakteereiden kasvua ja siten vähentävät hienhajuja. Materiaalit hoitavat myös jalan ihoa, pehmittäen karheat kantapäät ja kuivat jalkapohjat.

Sopii Myös Diabeetikoille, Psoriaatikoille, Turvonneille sekä Hikoileville ja Kuiville, Halkeileville Jaloille

Valmistus materiaalit:

 • Polyesteri 64%
 • Merilevää sisältävä kuitu 8%.
 • Sinkkiä sisältävä kuitu 4%
 • Polyamidi/elastaani 24%

Kaikki Hyvänolon sukat voi pestä normaalisti pyykin seassa 60 asteen pesulla

ilman, että materiaalin tuomat hyödyt häviävät.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu


Luotamme täysin siihen, että sukkamme toimivat luvatulla tavalla. Siksi uskallammekin tarjota kaikkiin tuotteisiimme erikoisen kattavan takuun. Kutsumme sitä KÄYTÄ ja PESE - Takuuksi.

Tahdomme tehdä asiat mahdollisimman reilusti, joten meidän takuumme turvin voit kokeilla sukkia useamman käyttö- ja pesukerran. Jos, et ole tyytyväinen, ole meihin yhteydessä. Yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan. Jos sopivaa ratkaisua ei löydy, saat rahasi takaisin.

valitse sukkasi

"pitkään vaivannut ongelma helpottui selvästi"

Jannu & Äiti

Pojallani oli atooppinen iho kiusana ihan pienestä asti ja pikkulapsi-iässä jalkapohjat alkoivat olla hirmuisen kuivat, etenkin päkiän kohdalta iho oli karheaa, kuin suomuista ja halkeilevaa kuin aikuisen kantapäät.


Talvella 2019 Jannu oli 10-vuotias ja sattumalta näin netissä sukkamainoksen ja ihmettelin epäluuloisena ihan outoa ja uutta asiaa, mutta päätin, että kokeillaanpa.


Ensimmäiset sukat poikani otti käyttöön helmikuussa 2019. Kuukauden kuluttua jalat olivat yhtä huonossa kunnossa.

Sitkeästi sukkatehtaan kehotuksesta jatkettiin ja kahden kuukauden kuluttua jalkapohjat oli muuttuneet parempaan suuntaan huomattavasti.


Vaikka päkiät olivat vielä uurteiset, sileääkin kohtaa jo oli. Selvää paranemista normaalin jalkapohjan näköiseksi kaikkien näiden ongelmavuosien jälkeen.


Mitään uusia voiteita ei ole otettu käyttöön, entisiä perusvoiteita Jannu käyttää.

Hän oli ihmeissään, kun tunsi jalkojen parantuvan sukkien vaihdon myötä, eikä niitä enää ”pistellyt”, kuten aiemmin.


Eli helmikuusta asti käytössä oli vain Karkelon sukat. Jannu käytti monia eri malleja ja mieluisimmiksi osoittautui hyvänolon pohjesukka.

Vaikka helteet yllättivät toukokuussa, Jannu nukkuu sukat jalassa.

Voi, kunpa olisi löydetty nämä sukat jo aiemmin! Mutta hyvä näin.

Valitse näistä kolmesta sukkamallista jaloillesi sopivin:

Hyvänolon

Pohjesukka

Hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön Varsi
 • Sileä Neulos
 • Hiertämätön Kärkisauma
 • Kantapää Sekä Kärki On Muotoiltu Hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut

Hyvänolon

Nilkkasukka

Hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön Varsi
 • Sileä neulos
 • Hiertämätön Kärkisauma
 • Kantapää Sekä Kärki On Muotoiltu Hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut

Kolmen parin paketti 38,50€, kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

Ilmainen toimitus väh. 30 euron tilauksille!

Tilaa nyt sukkia ja helpota jalkojesi ongelmia!

tarvitsetko apua?

Ongelmia tilaamisen kanssa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkelonsukka@karkelonsukka.fi
Lisää myös puhelinnumero niin soitamme takaisin niin pian kuin kerkeämme.