Käyttäjäkokemuksia

Palautteita on kerätty eri asiakkailta. Palautteita ei ole muokattu. Asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseksi vain etunimet on jätetty näkyviin.

Minulla on jalkahoitolassa myynnissä Hyvän Olon Sukkia, joista asiakkaiden antama palaute on ollut oikein hyvä. Sukkia ostavat sekä diabeetikot että muutkin, jotka asettavat korkeat vaatimukset sukilleen. Erityisesti kiitellään kiristämätöntä varrensuuta, pesulämpötilaa sekä ominaisuuksien (koon, pehmeyden ja joustavuuden) säilymistä pesuissa. Jotkut ovat kyselleet pitempää vartta eli polvisukkapituutta tähän malliin.

Marjatta

Ostin miehelleni Teiltä sukat Jyväskylässä. Miehelläni on erittäin paha ihottuma koko vartalossa. Jo viikon käytön jälkeen hän kertoi että ei ole tarvinnut laittaa jalkoihin voidetta. Sukat ovat todella miellyttävät jalassa ja hoitavat jalkoja niin että ei tarvitse voidetta eikä tarvitse raapia ihoa jalkojen kohdalta. Olemme erittäin tyytyväisiä jo tästä lyhyestä kokemuksesta.

Eevi

Juoksin puolimaratonin sarjassa M55 ja tulin toiseksi ajalla 1:26. Ilma oli ihanteellinen, vähän sadetta ja vajaat 20 astetta. Jäin tuulisessa kelissä ennätyksestäni vain reilun minuutin. Tukholman maratoni (kolmas sija) painoi vielä vähän. Sukat eivät aiheuttaneet hikoamista eikä hiertymiä tullut ja niiden kuosi pysyi erinomaiseti niin, että ryhti säilyi. Suihkun jälkeen en vaihtanut sukkia ollenkaan kun ne tuntuivat niin mukavilta jaloissa. Suosittelen lämpimästi. Berliinissä ja Helsingissä otan ne taas käyttöön.

Erkki

Hyvät sukat. Pidetty vain näitä ostamisen jälkeen. Ei kiristä suusta eikä varpaista. Hyvä kun saa pestä kuumalla-saa voiteet pois-. Miinuspuoli: kallis.

Paavo

Olen tosi tyytyväinen sukkiinne, käyttänyt niitä parin vuoden ajan, Helsingin Kädentaito-näyttelyn hankintojen jälkeen. Etenkin hiihto-, retki- ja juoksusukat olen todennut hyviksi käytössä hyvän istuvuuden ja miellyttävän materiaalin johdosta.

Ilpo

Perheen käytössä juoksusukkia. Ne ovat toimineet erinomaisesti. Rakkoherkät jalat ovat pysyneet ehjinä juostessa ja hiihtäessä. Sukat ovat myös mukavan lämpimät. Pakkasellakin kylmänarat jalat pysyvät lämpöisinä. Eipä ole vastaavanlaisia sukkia tullut vielä vastaan, vaikka monenlaisia on kokeiltu.

Paula

Tilasin teiltä netin kautta työ- ja eräsukkapaketin. Näihin molempiin sukkiin olen ollut tyytyväinen enkä osaa esittä parannuksia. Eräsukka ensin vähän arvelutti, kun tuntui ohuelta, mutta oli pakkasessakin ihan riittävän lämmin huopavuorikumisaappaissa. Ohut alusukka on suosikkini nilkkasukista-eivät kiristä eivätkä hikoa niitä voisin hankkia lisääkin.

Marja-Leena

Olemme lomalla 21.-30.6. Loman aikana tulleet tilaukset lähetämme heinäkuun alussa.