Parasta jaloille - oikeanlaiset sukat!

Miltä kuulostaisi, jos meillä olisi hyvin suunniteltu, napakasti istuva ja paikoillaan pysyvä sukka, joka joka pitää jalan lämpimänä kun sitä tarvitset ja mukavan vilpoisena kun siltä tuntuu.

Suunnitellessa sukkiamme, keskityimme sukan tärkeimpiin puoliin. Sukka ei ole vain koriste vaan sillä on oikea tärkeä funktio.


Karkelon Hyvänolon sukat ovat suunniteltu siten, että jalka pysyy mukavan lämpöisenä helpommin. Sen hengittävä rakenne ja fiksut materiaalivalinnat pitävät huolen siitä, että hien tuoma kosteus pääsee haihtumaan ja jalka pysyy kuivana.

Hyvä istuvuus ja kuteen ilmavuus pitävät huolen, että liikaa lämpöä ei pääse karkuun, jolloin viluiset varpaat jäävät historiaan.

Lisäsimme materiaaleihin nanoteknologialla merileväkuitua ja sinkkiä, tukemaan jalan ihon hyvinvointia. Jalkapohjan iho pehmenee ja useat asiakkaamme ovat saaneet todella hyviä tuloksia myös kovettuneiden kantapäiden hoidon kanssa.
Kolmen parin paketti 38,50€, kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

Ilmainen toimitus väh. 30 euron tilauksille.

Toimivat sukat

Jalkojen hoitaminen voi olla aikaavievää hommaa, tai sitten et kiinnitä siihen mitään huomitoa. Voi olla myös, että tiedostat jalkojesi tarvitsevan enemmän huolenpitoa, mutta et tiedä mitä tulisi tehdä. Valitse jalkaasi sukka, joka tukee, ennaltaehkäisee ihon ongelmia ja hoitaa jalkojen jo olemassaolevia kolhuja ja kovettumia. 

Hyvä sukka pitää jalan kuivana hiestä, mutta samalla estää jalan ihoa kuivumista liikaa.  Se pysyy paikoillaan ja pitää jalan sopivan lämpöisenä, niin kesällä kuin talvella. Se ei purista tai jätä muita hiertymiä jalkaan, mutta voit luottaa sen pysyvän paikoillaan koko päivän.


Sukat, jotka hoitavat jalkojen ihoa!

Karkelon Hyvänolon tuotteissa olemme panostaneet siihen, että sukka hoitaa jalan ihoa samalla kun se on myös oikesti hyvä sukka.  Materiaalina käytetty polyesteri siirtää tehokkaasti kosteutta pois jalan iholta, jollon bakteerit eivät pääse lisääntymään halitsemattomasti. Sukka pysyy kuivan tuntuisena ja hajut jäävät historiaan. Sukassa on käytetty myös merilevää ja sinkkiä, jotka tunnetusti hillitsevät bakteerien kasvua ja hoitavat jalkojen ihoa.

valitse sukkasi

"istuu hyvin jalkaan..."

Ilpo

”Olen tosi tyytyväinen sukkiinne, käyttänyt niitä parin vuoden ajan, Helsingin Kädentaito-näyttelyn hankintojen jälkeen. Etenkin hiihto-, retki- ja juoksusukat olen todennut hyviksi käytössä hyvän istuvuuden ja miellyttävän materiaalin johdosta.”

Vähemmän bakteereja, vähemmän hajua

Merilevä antaa tulehdusta vähentävän vaikutuksen

Merilevä pehmentää kovettumia ja halkeamia

Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta

Istuva muotoilu takaa

paikoillaan pysyvän sukan

Vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä

Hyvänolon sukat

Karkelon Hyvänolon sukat, ovat istuvan muotoilunsa ansiosta aivan mahtava valinta. Sukka ei kiristä tai purista ja silti pysyy paikallaan kovemmassakin menossa. Sukan valmistus-materiaaleissa on käytetty merilevää ja sinkkiä jotka hillitsevät bakteereiden kasvua ja siten vähentävät hienhajuja. Materiaalit hoitavat myös jalan ihoa, pehmittäen karheat kantapäät ja kuivat jalkapohjat.

Sopii Myös Diabeetikoille, Psoriaatikoille, Turvonneille sekä Hikoileville ja Kuiville, Halkeileville Jaloille

Valmistus materiaalit:

 • Polyesteri 64%
 • Merilevää sisältävä kuitu 8%.
 • Sinkkiä sisältävä kuitu 4%
 • Elastaani 17%
 • Polyamidi/kuminauha 7%

Kaikki Hyvänolon sukat voi pestä normaalisti pyykin seassa 60 asteen pesulla

ilman, että materiaalin tuomat hyödyt häviävät.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu


Luotamme täysin siihen, että sukkamme toimivat luvatulla tavalla. Siksi uskallammekin tarjota kaikkiin tuotteisiimme erikoisen kattavan takuun. Kutsumme sitä KÄYTÄ ja PESE - Takuuksi.

Tahdomme tehdä asiat mahdollisimman reilusti, joten meidän takuumme turvin voit kokeilla sukkia useamman käyttö- ja pesukerran. Jos, et ole tyytyväinen, ole meihin yhteydessä. Yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan. Jos sopivaa ratkaisua ei löydy, saat rahasi takaisin.

valitse sukkasi

"Näitä voisi hankkia lisää..."

Marja-Leena

” Tilasin teiltä netin kautta työ- ja eräsukkapaketin. Näihin molempiin sukkiin olen ollut tyytyväinen enkä osaa esittä parannuksia. Eräsukka ensin vähän arvelutti, kun tuntui ohuelta, mutta oli pakkasessakin ihan riittävän lämmin huopavuorikumisaappaissa. Ohut alusukka on suosikkini nilkkasukista-eivät kiristä eivätkä hikoa niitä voisin hankkia lisääkin.”

Valitse näistä kolmesta sukkamallista jaloillesi sopivin:

Hyvänolon

Pohjesukka

Hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön resori
 • Sileä neulos
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää sekä kärki on muotoiltu hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien tuomat edut

Kiristämätön Hyvänolonsukka

Turvonneille, hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön Varsi
 • Sukan Rakenne eI Estä Verenkiertoa
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää Sekä Kärki On Muotoiltu Hyvin Istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut

Kolmen parin paketti 38,50€, kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

Ilmainen toimitus väh. 30 euron tilauksille!

Tilaa nyt sukkia ja heitä

hyvästit haiseville jaloille!

Tarvitsetko Apua?

Ongelmia tilaamisen kanssa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkelonsukka(a)karkelonsukka.fi
Lisää myös puhelinnumero niin soitamme takaisin niin pian kuin kerkeämme.