Retkeilijän sukka

Retkeilijän sukat ovat erinomainen valinta vapaa-ajan retkille, vaellukseen, metsästys- ja kalastusreissuille tai mihin tahansa aktiviteettiin. Voit unohtaa hikiset, kosteat ja kylmät jalat. Anna huomiosi kiinnittyä vaikka maiseman katseluun ja nuotiolla lämmittelemiseen.
  • Retkeilijän sukan varren suu ei ole kiristävä. Muotoon kudotun varren, pitkän kantakavennuksen ja jalkapöydän kohdalle ajetun joustinneuloksen ansiosta sukka pysyy paikoillaan.
  • Sileä kärkisauma, joka ei hierrä. Varpaiden iho pysyy ehjänä. Vähentää tulehdusvaaraa.
  • Miellyttävä merinovillaa ja polypropyleeniä sisältävä sukka pitää jalkasi kuivina, lämmittää viileällä ja viilentää jalkojasi kuumalla kelillä.


 

  • Materiaali

  • Pesuohje

Merinovilla 48%

Polypropyleeni 32%

Elastaani 16%

Polyamidi ja kumilanka 4%

KÄYTÄ ja PESE -Takuu

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.