Materiaali, tekniikka ja Takuu

Oletko koskaan miettinyt mikä vaatekappale joutuu kovimmalle kulutukselle päivittäin?

Vastaus on tietenkin sukat. Joka askeleella sukkan pohjaan kohdistuu ruumiin painomme verran puristavaa voimaa joka muodostaa varteen otettavan määrän kitkaa.

Mikään muu vaatekappale ei joudu samanlaisen koetuksen paikalle. Sukan pitää olla joustava, että se mukailee jalanliikkeitä ja sen on kestettävä koko ruumiinpainomme verran puristusta joka askeleellamme. Kun mukaan ottaa vielä hikoilevat jalat syntyy aina vaan enemmän kitkaa. Puhumattakaan hien mukanaan tuomista bakteereista jotka myös osaltaa laittavat sukan materiaalit koetukselle.

"Sukkamme ovat alusta asti suunniteltu kestäviksi materiaalin ja rakenteen puolesta".

sukkien materiaali

Karkelon Hyvänolon sukat ovat alusta asti suunniteltu erittäin kestäviksi materiaalin ja rakenteensa puolesta. Valikoimme materiaaliksi vahvoja kuituja ja muotoilussa on otettu huomioon kuluvimmat paikat ja yleisimmät ongelmakohdat.

Kestävä

Sukat ovat valmistettu kestävästä polyesteristä, joka on yhdessä hengittävän muotoilun ansiosta erittäin tehokas poistamaan hien tuomaa kosteutta jalan iholta. Sukka kuivuu myös todella nopeasti tämän ansiosta.

Istuvuus

Polyamidi/elastaani, yhdessä hyvän muotoilun kanssa vastaa siitä, että sukka istuu napakasti paikoillaan eikä lähde rullautumaan ja vaeltelemaan. Hyvä kantäpään- ja varvassauman kohta pitävät osaltaan sukan paikoilaan koko päivän.

Nanoteknologia

Sukkiimme on lisätty nanoteknologialla jalkoja hoitavaa merileväkuitua ja sinkkiä.

Lisäsimme materiaaleihin nanoteknologialla merileväkuitua ja sinkkiä, tukemaan jalan ihon hyvinvointia. Jalkapohjan iho pehmenee ja useat asiakkaamme ovat saaneet todella hyviä tuloksia myös kovettuneiden kantapäiden hoidon kanssa.

Miksi sukissamme on merilevää?

Nämä eksoottisilta kuulostavat materiaalit ovat päätyneet sukkiimme ihan siitä syystä, että halusimme valjastaa niiden tuomat hyödyt tuotteisiimme. Merilevällä on tunnetusti tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Se myös pehmittää tehokkaasti jalkojen ihoa ja edistää siten ihon hyvinvointia.

Lisäsimme mukaan myös sinkkiä, joka tunnetusti hillitsee bakteerien kasvua. Yhdistettynä hengittävään rakenteeseen ja ihon pinnalta tehokkaasti hikeä poistavaan polyesteriin, myös hajut pysyvät kurissa.

Käytimme paljon aikaa valmistus materiaalien valintaa ja rakenteen suunnitteluun. Sukkamme poistavat tehokkaasti hien tuomaa kosteutta jalan iholta. Sukat pysyy kuivempana ja vältyt nihkeältä tunteelta.

Hyvänolon sukat eivät siis vain istu mukavasti ilman puristamisia ja painaumia, pidä jalkojasi kuivana hiestä, vaan myös hoitavat samalla jalkojesi ihoa!

"iho jaloissa on pysynyt paremmassa kunnossa..."

Eeva

Olen käyttänyt näitä kolmea paria koko kesän ja syksyn, ja olen erittäin tyytyväinen!
Atooppinen ihoni jaloissa on pysynyt paremmassa kunnossa kuin ennen.
En ollut ajatellut, että mulla olisi jaloissa iho-ongelmia, mutta niin vaan on mukavampi, kun niitä vähäisiäkään ongelmia ei enää ole ?

Ja mikä parasta... - koska jalkoja hoitavat materiaalit ovat lisätty sukan raaka-aineisiin nanotekniikalla, niiden tuomat hyödyt eivät katoa pesussa. Sukat huolehtivat jaloista koko käyttökaarensa ajan.

Kun yhä useammat terveysalan ammattilaiset suosittelevat, että ottaisimme 10 000 askelta päivittäin. Kannattaa sijoittaa hyviin sukkiin. Jaloistaan kannattaa pitää hyvää huolta, sillä niiden olisi tarkoitus kannatella läpi elämän.

Hyvänolon sukat, myös ovat juurikin suunniteltu sukkien kaikkiin haasteisiin. Ne pitävät istuvan muotoilunsa pesusta pesuun. Ne eivät purista ja materiaalit poistavat tehokkaasti hien tuomaa kosteutta. Näin epämukavia tuoksuja tuovat bakteerit eivät pääse lisääntymään. Lisäksi sukkaan on käytetty merilevää ja sinkkiä jotka pehmentävät ja hoitavat jalan ihoa. Kätevää, eikö totta!

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu.

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Anna Karkelon Sukkien huolehtia jaloistasi

Sukat ovat jalkojesi iholla päivittäin. Kunnon sukka saa minkä tahansa kengänkin tuntumaan paremmalta.

Oikealla sukkavallinnalla otat kaiken hyödyn irti esimerkiksi työkengästä.

Hyvät työkengät eivät hierrä, hengittävät ja helpottavat työpäivääsi. Hyvänolon sukat korostavat näitä ominaisuuksia ja työpäivän jälkeen olosi on kevyempi.

Saat helpon ja pitkäaikaisen hyödyn työpäivän rasittamille jaloille.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

Lue lisää Karkelon Hyvänolon sukista!

Hiki, bakteerit ja hajut

jalkojen ihon hyvinvointi

Jalkojen ihon hyvinvointi

jalkojen ongelmat

Jalkojen ongelmat