Nämä ovat sukat, jotka eivät
välitä…
millä nopeudella liikut!

Liikumme jatkuvasti. Päivän mittaan askelia kertyy ihan normaalissa arjessa runsaasti. Mikään ei ole mukavempaa kuin mukana liikkuvat ja elävät vaatteet. Kiristävät, tönkön joustamattomat ja liikkumattomat vaatteet
tuntuvat ahdistavilta. Varsinkin liikkuessa. On kuitenkin yksi vaatekappale, jonka toivoo pysyvän napakan liikkumattomasti paikoillaan. Nimittäin sukat.

Mitä paremmin sukat pysyvät paikoillaan, sitä paremmin ne myös suojaavat jalkaa. Ei ärsyttävää rullautunutta kuprua jalkapohjan alla. Ei palelevia nilkkoja, sukan vetäytyessä kengän suojiin piiloon. Ei rakkoja kutsuvia ruttuja kantapäissä. Ei ahtaan hiostavia ruuhkaisia kengänkärkiä täynnä varpaita ja paikoiltaan ruttuun valuvia sukkia. Ei enää tällaisia sukkia.

Karkelon Hyvänolon-materiaalista tehdyt sukat eivät välitä mitä teet. Sukkien rakenne, materiaali ja muotoilu on suunniteltu mukautumaan arkeen, työhön sekä liikuntaan. Voit pitää niitä niin kotona, toimistolla, ulkotöissä, lenkkeillessä tai vaikka punttisalilla.

Hyvänolon sukat huolehtivat ja
suojaavat jalkoja melkein kaikissa tilanteissa.

Hyvänolon sukat pysyvät paikoillaan ja siten siirtävät liikkumisen aiheuttaman kitkan vaikutukset pois iholta. Liikkuva sukka päästäisi vaikutukset iholle, hankaamaan esimerkiksi kantapäähän mojovan rakkulan. Materiaali on myös hengittävää sekä se kuljettaa tehokkaasti nihkeää hikeä pois iholta.

Raikkaampi tunne ja kuivemmat sukat,
vaikka liikkuisit miten paljon tahansa.

Suojaa jalkaa liikkumisen aiheuttamalta kitkalta.Vähemmän kitkaa, vähemmän hankaumia ja rakkoja. Hyvännolon-materiaali myös siirtää tehokkaasti ylimääräistä kosteutta pois jalan iholta. Vähemmän hikeä, vähemmän hajuja ja raikkaampi olo koko päivän.

Nihkeän kosteat, hieman huonosti istuvat sukat päästävät kitkan hankaavan vaikutuksen suoraan iholle. Kohdan lämpötila nousee ja ihoon muodostuu kipeä rakkula. Lisäksi, materiaali joka sitoo itseensä hikeä on varma kasvualusta haiseville bakteereille.

Näiden sukkien hyödyt eivät lopu siihen! Hyvänolon-materiaali on erittäin hygieenistä, kestävää ja kosteutta varastoimatonta polyesteriä, sen lisäksi mukana on merilevä- ja sinkkikuitua. Nämä erikoismateriaalit pitävät jaloistasi hyvää huolta. Sukat pehmentävät jalkojen ihoa ja tukevat ihon omaa luonnollista palautumisprosessia. Erikoismateriaalit myös hillitsevät bakteerien kasvua, joka tarkoittaa sitä, että näissä sukissa jalkasi eivät haise.

Voit huoletta käyttää Karkelon Hyvänolon sukkia niin töissä, kotona ja menossa. Ilman, että sinun tarvisee jännittää miltä eteisessä haisee, kun otat kengät pois jalasta.

Vetäise tästä nyt jalkaasi uudet ja paremmat sukat kotimaiselta valmistajalta. Anna meidän huolehtia jaloistasi niin sinä voit keskittyä liikkumaan ja urheilemaan rauhassa… tai rajusti, jos kyseessä on nopeus kisat.


Tilaa tästä sukat, jotka pysyvät paikoillaan kun sinä liikut huolettomasti.

Jalat pysyy kunnossa helposti ja kätevästi 

merilevää ja sinkkiä sisältävillä Hyvänolon sukilla

Se on nyt todistettu, että Karkelon sukat poistaa kovettumia ja karheutta jaloista ja estää kostean tunnetta.

Olen vuoden aikana ostanut kolme satsia, muita sukkia en halua pitää, on nämä niin mainiot. Eikä kierrä, ei hierrä, ei myttyynny, pysyy paikoillaan. Tilaan jatkossakin!

Eeva

Meidän valmistamissa Hyvänolon Sukissa

Materiaali pitää huolen ihosta

 • Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta, tämä vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä
 • Merilevä pehmentää kovettumia ja halkeamia
 • Merilevä ja sinkki suojaavat ihoa ja antavat tulehdusta vähentävän vaikutuksen
 • Vähentää bakteereja, vähentää hajua

Muotoilu, varmistaa sukan toimivuuden

 • Kiristämätön varrensuu
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Puristamaton rakenne
 • Kantapään muotoilu, joka pitää sukan paikallaan

Sain ukkoni ylipuhuttua näitä testaamaan. Fyysinen työ pitkillä päivillä aiheutti sen että kotiintulonsa haisto ennen kuin kuuli. Tänään sukat ekaa kertaa testissä ja eteinen tuoksuu onnellisesti edelleen kukkasille kotiutumisensa jäljiltä.  Kiitos!

Ami

 • Sukat ovat iholla päivittäin.
 • Kunnon sukka saa minkä tahansa kengänkin tuntumaan paremmalta.
 • Oikealla sukkavalinnalla otat kaiken hyödyn irti esimerkiksi työkengästä.
 • Hyvät työkengät eivät hierrä, hengittävät ja helpottavat työpäivääsi. Hyvänolon sukat korostavat näitä ominaisuuksia ja työpäivän jälkeen olosi on kevyempi.
 • Saat helpon ja pitkäaikaisen hyödyn työpäivän rasittamille jaloille.
karkelon sukka oy

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

Valitse alta Sinun jaloillesi sopiva sukkamalli


Kaikissa sukkamalleissa on hiertämätön kärkisauma. Kiristämätön Hyvänolonsukka on tarkoitettu erityisesti turvonneille jaloille.

Olen tilannut teiltä, ensin KIRISTÄMÄTTÖMIÄ sukkia ja toisella kerralla HYVÄN olon sukkia.

Sukat ovat täyttäneet niille asettamani vaatimukset: miellyttävyys, hengittävyys, ei aiheuta hikoilua, ei kiristä, mukavan lämpimät/viileät, pesun kestävyys.

Tyttäreni, jolla on diabetes, on myös käyttänyt näitä sukkia ja on ollut "erittäin" tyytyväinen näihin sukkiin ja niiden jalkoja hoitaviin ominaisuuksiin.

Risto

Mikään muutos ei tapahdu hetkessä. Siksi Hyvänolon Sukkia kannattaa käyttää pidemmän aikaa. Silloin sukkien vaikutus alkaa näkyä. Osalla asiakkaista vaikutukset näkyvät jo parin viikon jälkeen, toisilla menee pidemmän aikaa.

Sukka ei voi auttaa, jos se ei ole jalassa. Ei kannata käyttää muita sukkia välillä, mikäli haluat hyödyn materiaalista jaloillesi. Jotta saat pestyä sukat käyttöjen välillä, sinulla olisi hyvä olla vähintään kolme paria.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

P.S. Jalkojen hyvinvointi on iso osa työssäjaksamista. Kokeile käyttää pelkästään Hyvänolonsukkia kahden viikon ajan ja huomaat eron.

Ongelmia tilaamisen kanssa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkelonsukka@karkelonsukka.fi

Lisää myös puhelinnumero niin soitamme takaisin niin pian kuin kerkeämme.

 • Materiaali

 • Pesuohje

Polyesteri 64%

Merilevää sisältävä kuitu 8%

Sinkkiä sisältävä kuitu 4%

Polyamidi/elastaani 24%

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Ajattelin nyt kokeilla oikeasti mihin noista sukista on ja otin 3 vuorokauden siirtopurjehdukselle 2 paria mukaan. Saappaina vuorelliset kumisaappaat ja molemmat sukkaparit päälle ja merinovillaiset pitkät housut ihoa vasten ja lahkeesta merinovillat sukkien väliin.

Kertaakaan ei jalkoihin tullut kylmä ja mikä tärkeintä kosteus pysyi pois, vaikka yksi päivä oli kosteus prosentti merellä lähes 100. Samat kamat 3 vuorokauta päällä ja toimi täydellisesti!

Tero

Tilasin muutama vuosi sitten kolme paria mustia sukkia kun päätin niitä kokeilla. Mitkään aikaisemmat eivät tuntuneet hyviltä ja kiristivät nilkoista eivätkä yleensä kestäneetkään kauaa. Nämä ovat juuri sellaiset kuin luvataan.

Jalat tuntuvat aina lämpimiltä, eivät kiristä ja mikä parhainta: ovat kestävät. Ei ole vielä tarvinnut uusia tilata.

Kannattaa tarkistaa myös jalkineet, jos sukat eivät kestä, siellä saattaa olla jotain mikä rikkoo sukkia.

Marja

Sopii myös Diabeetikoille, Psoriaatikoille, Turvonneille sekä Hikoileville ja Kuiville, Halkeileville Jaloille

Usein Kysyttyä

Missä sukat valmistetaan?

Sukat valmistetaan Liedon Ilmarisissa, Turun kupeessa. Kyseessä on siis kotimainen tuote.

Miten merilevä vaikuttaa?

Merilevä ravitsee ihoa, auttaen mm. kovettumiin.

Häviääkö sukan ominaisuudet pesussa?

Ominaisuudet pysyvät sukassa pesusta toiseen. Lankaan lisätyt ainesosat eivät häviä pesujen aikana.

Miten ainesosat on sisällytetty lankaan?

Ainesosat sisällytetään lankaan nanotekniikalla, joka takaa sen, että ainesosa pysyy sukassa sen koko elinkaaren ajan.

Jos tilaan sukkia, niin tuleeko niitä sitten jatkossa automaattisesti? Miten niistä pääsee eroon?

Testiparin tilatessa ei sitoudu jatkotilauksiin. Asiakas ei myöskään joudu tekemään mitään estääkseen sukkia tulemasta lisää. Sukistamme täytyy aina tehdä erillinen tilaus, jos niitä haluaa lisää. Myöskään tulevien tilauksien yhteydessä asiakas ei sitoudu jatkotilauksiin.

Onko teillä erikseen sukkamalleja miehille ja naisille?

Ei. Kaikki sukkamme on valmistettu sekä miehille, että naisille. Neutraalit värit, sekä yksinkertaistetut ulkomuodot sopivat kummalle tahansa.

Missä asteessa Hyvänolonsukat saa pestä ja kutistuvatko ne?

Sukat voi pestä 60 asteen konepesussa. Sukat saattavat pesun jälkeen näyttää pienemmiltä, mutta ne venyvät takaisin, kun sukan vetää jalkaan. Tämä johtuu sukissa olevasta elastaanista

Mitä jos sukista ei ole apua jalkaongelmiini?

Siinä tapauksessa 100% tyytyväisyystakuu kattaa tämän(kin). Tässä tapauksessa ota yhteyttä meihin ja hyvitämme sukat. 

Valitettavasti jalkaongelmat voivat johtua useasta eri syystä, eikä nämä sukat välttämättä auta kaikkiin niistä. Kokeilematta ei voi tietää, auttaako ne juuri Sinun ongelmaasi. Mutta siksi meillä on tuo tyytyväisyystakuu :)

Tilaaminen ei onnistu!

Ei hätää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@karkelonsukka.fi ja sisällytä mukaan puhelinnumero. Soitamme Sinulle mahdollisimman pian ja voit tehdä tilauksen puhelimitse.

Hyvänolon
Pohjesukka

Hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön resori
 • Sileä neulos
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää sekä kärki on muotoiltu hyvin istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut
Kiristämätön
hyvänolonsukka

Erityisesti turvonneille, sekä hikoileville ja kuiville jaloille

 • Kiristämätön varsi
 • Sukan rakenne EI estä verenkiertoa
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Kantapää sekä kärki on muotoiltu hyvin istuvaksi
 • Ainesosien Tuomat Edut
liikkujan sukka

Kaikkeen liikkumiseen, nopeisiin liikkeisiin, tai jos muuten pidät tukevasti paikoillaan istuvista sukista

 • Toimivat loistavasti peleistä jumppaan, sisällä ja ulkona, asfaltilla ja maastossa
 • Jalkapöydän ympärillä olevan kiristys varmistaa ettei sukka liiku
 • Hiertämätön kärkisauma
 • Muotoonkudottu varsi ja pitkä kantakavennus
 • Pehmeä froteepohja pehmentää askellustasi
 • Siirtävät kosteuden nopeasti pois iholtasi ja kuivuvat nopeasti
 • Ainesosien Tuomat Edut