Miksi kärsit kylmästä tai kuumasta?

Huolellisen etsimisen ja tutkimisen jälkeen löysimme langan, joka johdatti meidät oikeille jäljille. Tehdastamme ei olisi, jos näin ei olisi käynyt.

Olemme valmistaneet sukkia vuodesta 1996. Isäni ja äitini perustivat tämän sukkatehtaan, koska isä oli vannoutunut varmistamaan itsellensä kestävän työpaikan lama-ajan Suomessa.

Sukkamalleja kehiteltiin jo tuolloin asiakkaiden palautteita kuunnellen.

Sukkia myytiin noihin aikoihin messuilla ja tapahtumissa ja saimme palautteen sukista suoraan asiakkailta. Siksi nuo vakioasiakkaat olivat myös loistava testiryhmä tuleville muutoksille. Näin jälkeenpäin ajatellen nuo muutokset ohjaavat meidän suuntaa tänäkin päivänä.

Valmistimme aikoinaan ihan perinteisistä langoista sukkia.

Pienenä suomalaisena sukkavalmistajana emme voineet enää kilpailla muiden puuvillasukkien valmistajien kanssa. Se ei olisi kantanut pitkälle, joten piti erikoistua.

Etsimme, testasimme ja tutkimme kunnes löysimme täysin uuden - ominaisuuksiltaan tehokkaimman materiaalin sukkiin.

Löytämämme lanka oli huomattavasti kalliimpaa, kuin perinteiset langat ja siksi oli hyvin tärkeää, että perehdyimme asiaan todella intensiivisesti.

Muutoin tätä sukkatehdasta ei välttämättä olisi.


 Väärä valinta olisi vienyt isän ja äidin perustaman yrityksen perikatoon. Mutta riski oli otettava, kun ei ollut vaihtoehtoa.”

katri söderlund

Toimitusjohtaja, Karkelon Sukka Oy

Tämä suunnan muutos tulisikin olemaan onnenpotku

Etsimme, testasimme ja tutkimme kunnes löysimme täysin uuden - ominaisuuksiltaan tehokkaimman materiaalin sukkiin.

Löytämämme lanka oli huomattavasti kalliimpaa, kuin perinteiset langat ja siksi oli hyvin tärkeää, että perehdyimme asiaan todella intensiivisesti.

Näin valmistettuna sukka oli nopeampi kuivumaan kuin puuvilla. Siksi jo ensimmäiset testiparit toimivat puuvillaa paremmin. Ne pitivät jalat joko viileinä tai lämpiminä, kun ylimääräinen kosteus ei ollut jalan iholla.

Jalka siis pysyi tasalämpöisenä, kun se oli kuivassa.

Muutoin tätä sukkatehdasta ei välttämättä olisi.


 Väärä valinta olisi vienyt isän ja äidin perustaman yrityksen perikatoon. Mutta riski oli otettava, kun ei ollut vaihtoehtoa.”

katri söderlund

Toimitusjohtaja, Karkelon Sukka Oy

Tiedät varmasti tunteen, kun saunan jälkeen istut kostea pyyhe päällä vilvoittelemaan. Jos olet ulkona tarpeeksi kauan, alkaa tuo pyyhe tuntua todella kylmältä ihoa vasten.

Tämä johtuu siitä kosteudesta, jonka märkä pyyhe jättää ihollesi. Jos sinulla olisi kuiva pyyhe, et olisi niin viluinen.

 Pyyhkeet valmistetaan puuvillasta siksi, että se imee kosteutta itseensä tehokkaasti. Valitettavasti puuvilla ei kuitenkaan kuivu kovin nopeasti.
Tiedät varmasti tunteen, kun saunan jälkeen istut kostea pyyhe päällä vilvoittelemaan...

Jos olet ulkona tarpeeksi kauan, alkaa tuo pyyhe tuntua todella kylmältä ihoa vasten.

Tämä johtuu siitä kosteudesta, jonka märkä pyyhe jättää ihollesi. Jos sinulla olisi kuiva pyyhe, et olisi niin viluinen.

 Pyyhkeet valmistetaan puuvillasta siksi, että se imee kosteutta itseensä tehokkaasti. Valitettavasti puuvilla ei kuitenkaan kuivu kovin nopeasti.

Ajan saatossa tämä materiaali on kehittynyt entisestään. Siihen on lisätty ainesosia, jotka pitävät tasalämmön lisäksi jalan ihon paremmassa kunnossa.

Meillä on tuhansia asiakkaita, joiden elämänlaadun nämä sukat ovat nostaneet ihan uudelle tasolle. Siksi kutsumme tästä materiaalista tehtyjä sukkia Hyvänolon sukiksi. Ja siksi meidän tehdas on edelleen täällä Liedossa, Turun kupeessa.

Kasvamme, työllistämme useita ja vaikutamme ihmisten elämänlaatuun.

Ei mikään ole tämän parempaa!

Tämän kaiken löytämämme Hyvänolon materiaali tekee:

  • Siirtää kosteuden tehokkaammin, jolloin jalat pysyvät lämpiminä viileässä ja viileänä lämpimässä
  • Auttaa ihoa pitämään sen luonnollisen kosteuden, ehkäisee mm.kovettumia
  • Sisältää antibakteerisia ainesosia, jolloin jalat eivät haise ja tulehdusten määrä vähenee

Kuten alussa jo mainitsin, sukkamalleja on aikojen alusta asti kehitetty asiakkaiden palautteiden perusteella niin, että ne istuvat erilaisiin jalkoihin. On hellempää kudosta, napakampaa kudosta, eri pituisia varsia…

Ostin ja totesin että ompa ohut sukka että mitenkä turvakengässä päivän jalka voi mutta parhaat sukat mitä töissä ollut ja 30 pakkasella ei edes kylmänyt yhtään ja tilasin lisää töihin näitä sukkia ei hikoa yhtään jalka ja pysyvät paikallaan niin että voin suositella.

Jukka

Kaikissa valmistamissamme sukissa on yksi ja sama Hyvänolon materiaali, hyvästä syystä:

Jotta saat jalkoihisi mahdollisimman parhaan tunteen.

Koska haluamme, että saat tehokkaasti sukkien kaikki hyödyt irti, suosittelemme kolmen parin pakettia. Tämän vuoksi hinnoittelimme kolmen parin paketin edullisemmaksi kuin yksittäiset parit. Näin sinulla on puhtaat sukat käytössäsi, kun muut parit ovat pesussa. Sukka ei voi auttaa, ellei sitä käytä jatkuvasti. Haluan sinun käyttävän vain näitä sukkia, jotta jalkasi voivat paremmin.

On mahdollista, että sinunkin elämänlaatusi voi nousta uudelle tasolle näiden sukkien ansiosta.

Lisäksi meidän sukillamme on takuu, jota ei normaalisti sukilla ole. Jos et ole tyytyväinen käytettyäsi ja pestyäsi ja taas käytettyäsi sukkia, ole meihin yhteydessä. Etsimme sinulle sopivat sukat tai saat rahasi takaisin.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus vähintään 30€ tilauksille.

Pakettiin kuuluu kolme paria samanlaisia sukkia.

Kaikki nämä sukkamallimme pitävät jalat tasalämpöisinä

Valitse alta Sinun jaloillesi sopiva sukkamalli


Kiristämätön Hyvänolonsukka on tarkoitettu erityisesti turvonneille jaloille.

P.S. Kokeile käyttää pelkästään Hyvänolonsukkia kahden viikon ajan ja huomaat eron.

Ongelmia tilaamisen kanssa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkelonsukka@karkelonsukka.fi

Lisää myös puhelinnumero niin soitamme takaisin niin pian kuin kerkeämme.

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Sopii myös Diabeetikoille, Psoriaatikoille, Turvonneille sekä Hikoileville ja Kuiville, Halkeileville Jaloille

Usein Kysyttyä

Missä sukat valmistetaan?

Sukat valmistetaan Liedon Ilmarisissa, Turun kupeessa. Kyseessä on siis kotimainen tuote.

Miten merilevä vaikuttaa?

Merilevä ravitsee ihoa, auttaen mm. kovettumiin.

Häviääkö sukan ominaisuudet pesussa?

Ominaisuudet pysyvät sukassa pesusta toiseen. Lankaan lisätyt ainesosat eivät häviä pesujen aikana.

Miten ainesosat on sisällytetty lankaan?

Ainesosat sisällytetään lankaan nanotekniikalla, joka takaa sen, että ainesosa pysyy sukassa sen koko elinkaaren ajan.

Jos tilaan sukkia, niin tuleeko niitä sitten jatkossa automaattisesti? Miten niistä pääsee eroon?

Testiparin tilatessa ei sitoudu jatkotilauksiin. Asiakas ei myöskään joudu tekemään mitään estääkseen sukkia tulemasta lisää. Sukistamme täytyy aina tehdä erillinen tilaus, jos niitä haluaa lisää. Myöskään tulevien tilauksien yhteydessä asiakas ei sitoudu jatkotilauksiin.

Onko teillä erikseen sukkamalleja miehille ja naisille?

Ei. Kaikki sukkamme on valmistettu sekä miehille, että naisille. Neutraalit värit, sekä yksinkertaistetut ulkomuodot sopivat kummalle tahansa.

Missä asteessa Hyvänolonsukat saa pestä ja kutistuvatko ne?

Sukat voi pestä 60 asteen konepesussa. Sukat saattavat pesun jälkeen näyttää pienemmiltä, mutta ne venyvät takaisin, kun sukan vetää jalkaan. Tämä johtuu sukissa olevasta elastaanista

Mitä jos sukista ei ole apua jalkaongelmiini?

Siinä tapauksessa 100% tyytyväisyystakuu kattaa tämän(kin). Tässä tapauksessa ota yhteyttä meihin ja hyvitämme sukat. 

Valitettavasti jalkaongelmat voivat johtua useasta eri syystä, eikä nämä sukat välttämättä auta kaikkiin niistä. Kokeilematta ei voi tietää, auttaako ne juuri Sinun ongelmaasi. Mutta siksi meillä on tuo tyytyväisyystakuu :)

Tilaaminen ei onnistu!

Ei hätää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@karkelonsukka.fi ja sisällytä mukaan puhelinnumero. Soitamme Sinulle mahdollisimman pian ja voit tehdä tilauksen puhelimitse.