Hyvänolon sukat - Sisältävät merilevää ja sinkkiä

-Hyvää sinun ihollesi. Jokaisena päivänä-

Hyvänolon
pohjesukka

 Hyvää oloa arjen keskelle. Istuvampi sukka, joustavammalla varrensuulla. Pohjepituinen varsi.

Hyvänolon 
nilkkasukka

Hyvää oloa arjen keskelle. Istuvampi sukka, joustavammalla varrensuulla. Nilkkapituinen varsi.


Kiristämätön
hyvänolonsukka

Nauti olostasi. Lempeämpää otetta turvonneille jaloille. Kauttaaltaan joustavaa kudosta. 

Sopii erityisesti diabeetikoille.

Muut merilevää ja sinkkiä sisältävät sukat

Varreton sukka

Pidätkö varrettomasta? Napakka ja Saumaton. Todella kevyt sukka.


Juoksijan sukka

Saumatonta menoa vaikka maratoonille tai jumppaan. Napakka, saumaton, muotoiltu sukka. 


Liikkujan sukka

Aktiiviseen menoon. Napakka, istuva, saumaton, froteepohjainen sukka. 

Polvisukka

Hellävaraista tukea pitkäaikaiseen rasitukseen. Muotoiltu varsi, napakka istuvuus. Polvimittainen. 

Merinovillaa sisältävät sukat

Retkeilijän sukka

Pidä huolta jaloistasi retkikengässä, työturvakengässä tai vaikka monossa! Sileä ja saumaton lämmönsäätelijä. 

Saapassukka

Merinovillainen, pehmeä saapassukka on miellyttävä käyttää sekä lämpimässä, että kylmässä.

Kiristämätön ohut merinovillasukka

Sisältää Hyvänolon pohjesukan alusukkana sekä

merinovillaisen päällyssukan.

Työ- Ja Eräsukkasetti

Sisältää Hyvänolon pohjesukan alusukkana sekä

merinovillaisen päällyssukan.

Palautteita asiakkailtamme

Olen tullut riippuvaiseksi harmaista sinkki-merileväsukista. Sukat istuvat nakutettuna ja etenkin pohjemalli pysyy myös ylhäällä. Työni on jaloille rankkaa, mutta eipä haise hiki, eikä löydy puristusrengasta jaloista edes tuplavuoron jälkeen. Jalat pysyvät kuivina ja keveinä, sukat tuntuvat ihanilta, ei uskoisi tekokuiduksi. Pesun jälkeenkään eivät kutistu kireiksi. Ja lisäksi kotimaiset. Täydelliset. Kunpa olisi vielä neljäs värivaihtoehto. Tummempi harmaa tai joku muu neutraali. Onnekas sattuma, että osui facebookissa mainos silmiin.  Olen kehuskellut näitä sukkia jo muutenkin asiakkaille ja tuttaville.

Anneli

Meillä nykyään työsukat, retkisukat, hiihtosukat ja mitänäitänyton, ovat kaikki Karkelon sukkia. Joululahjat lapsille ja heidän puolisoilleen myös ...Karkelon sukkia. Poikani kysyi eräänkin sukkaparin saatuaan, että mistä näin hyviä sukkia saa, kerroin että lähes naapurista, hän kun perheineen asuu lähistöllä. Eipä ollut uskoa kuulemaansa.

Mainostamanne takuukin toimii, kerroin tehtaalla käydessäni, että edellisestä kolmen parin satsista , yhdessä sukassa oli ekan pesun jälkeen reikä, sain välittömästi uuden parin tilalle, wau !

Tarja

Hei, ensimmäiset sukkani ostin teiltä jonkun tarjouksen houkuttelemana. Minulla on ongelmajalat, yleensä kaikki sukat kiristää nilkoista, kantapäät halkeilevat vaikka kuinka rasvaa. Teidän sukat ei kiristä, kantapäät tuli parempaan kuntoon jo ensimmäisten viikkojen aikana. Siis miksi en olisi tilannut sukkia lisää...

Pirjo

Tilasin sukkianne tyttärelleni, jonka jaloissa on ollut ongelmia: hikoilu ja kantapäiden halkeilu ovat vaivanneet pitkään. Uudet sukat ovat auttaneet! Alusukkina villasukkien alla ne ovat pitäneet jalat kuivina, ja kantapäätkin ovat paremmat nyt. Tyytyväinen tytär toivoo lisää niitä teidän sukkia, joten odotan hyvää tarjousta...

Marjukka

Minulla on diabetes, eikä jalat hyväksy tavallisia sukkia. Ostelin erilaisia "kiristämättömiä" sukkia aikamoisen kasan, ennen kuin löysin minulle sen "ainoan oikean"

Ensimmäiset karkelot ostin Arjalta Merijärven markkinoilla "aikojen alussa". Epäilin kyllä vahvasti tätä kerrottua kiristämättömyyttä, mutta nämähän olivat hyvät, jalkaan istuvat ja aidosti KIRISTÄMÄTTÖMÄT, niin "suhde" on jatkunut jo vuosia...

Jorma

Useamman kerran katselin ja mietin, pitäskö testata noita sukkia, ennenkuin "otin härkää sarvista", kun tuli joku tarjousjuttu.

Ja heti kyllä tykkäsin sukista, minun hikoilevat jalat ja arat kantapäät ovat tykänneet! ja vieläkö kun keksin ne retkeilijänsukat, jotka on vähän paksummat, alkoi tareta kylmät jalat talvellakin :).

Itseasiassa olen suunnitellut tilaavani isälle myös noita sukkia, mutta en ole saanut aikaseksi:) Täys kymppi asiakaspalvelusta ja sukista, en voi kuin suositella!

Ulla

Olisinkohan käyttänyt sukkianne pian kaksi vuotta ja kantapääni ovat silenneet pehmeiksi ja sileiksi , kuten mainostekstissänne lupasit.

Tilasin myös miehelleni joskus viime vuoden lopulla samanlaiset sukat ja sama hyvä vaikutus on hänelläkin. Ei noita sukkia voi muuta kuin kehua ja suositella toisillekin.

Marja