Koe Varreton vapaus! Miten minimi onkin maksimi?

Karkelon Varreton Hyvänolon sukka, on meidän huomaamattomin minimaalinen sukka, jolla on kuitenkin samat maksimaaliset hyödyt kuin muillakin Hyvänolon malleilla.

Hyvänolon materiaalista valmistettu Varreton sukka sisältää sinkkiä ja merilevää

Merilevä-sinkki yhdistettynä oikeaan rakenteeseen varmistaa sinulle juuri oikeat Hyvänolon materiaalista valmistetut sukat

 • Muotoiltu kantakavennus auttaa varrettomia sukkia istumaan paremmin ja estää sukkien valumisen kantapään alle. Lippa suojaa nilkan takaosaa hiertymiltä.
 • Kiristys jalkapöydän ympärillä tukee jalkaa ja estää sukkaa pyörimästä jalassa. Hiertämätön kärkisauma viimeistelee ylivertaisen mukavuuden yhdessä huippumateriaalin kanssa.

Hyvä olo alkaa jaloista

 • Joustava materiaali, sukka muotoutuu jalan mukaisesti. Sukka ei kuitenkaan purista jalkaa. Se istuu hyvin eikä mene kierteelle.
 • Sukkien aktiiviset ainesosat, merilevä ja sinkki huolehtivat ihosta. Nanotekniikalla materiaaliin lisätyt ainesosat eivät kulu käytössä eikä pesussa. Merilevä-sinkki pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Ihon karheus vähenee. Jalkoihin tulee vähemmän kovettumia ja halkeamia.
 • Sukat siirtävät kosteuden nopeasti pois iholtasi ja kuivuvat nopeasti. Sukat pysyvät kuivempina ja jalkahien hajut vähenevät. Iho pysyy kimmoisana ja vahvempana.
 • Kuivat sukat pitävät jalan sopivan lämpöisenä.
 • Sileä kärkisauma, joka ei hierrä. Varpaiden iho pysyy ehjänä. Vähentää tulehdusvaaraa.
 • Kunnollinen pitkä kantakavennus auttaa pitämään sukkaa paremmin paikallaan. Kun sukka pysyy paikallaan, jalkaan tulee vähemmän hiertymiä ja rakkoja.
 • Selkeä kokomerkintä on kudottu sukkien pohjaan.
varreton sukka

Meillä on kaikilla tuotteilla kattava KÄYTÄ ja PESE - Takuu

Luotamme siihen, että tuotteemme tekevät sen mitä luvataan ja siksi meillä onkin täysi tyytyväisyyteen perustuva KÄYTÄ ja PESE - Takuu. Käytä sukkia, pese ne ja käytä uudelleen, useita kertoja. Erikoiskäsittelyn ja materiaalien hyödyt eivät häviä pesussa.


Muutaman viikon kokeilun jälkeen, jos et ole tyytyväinen ota yhteyttä meihin niin hyvitämme sukat, tai yritämme yhdessä löytää teille paremmin toimivan mallin.

Kolmen parin paketti 38,50€

 Kaksi pakettia 65€, lisäpaketit 32,50€

(Yhden parin normaalihinta 15€)

Ilmainen toimitus väh. 30 tilauksille.
Alle 30 tilauksille toimitusmaksu 5€.

 • Materiaali

 • Pesuohje

Polyesteri 64%
Merilevää sisältävä kuitu 8%
Sinkkiä sisältävä kuitu 4%
Elastaani 17%
Polyamidi/kuminauha 7%

Lukuisat asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Hyvänolon materiaaleista valmistettuihin sukkiimme

Erityisen tyytyväinen olen sukkien kulutuskestävyyteen. Monesti halvemmissa sukissa kantapää alkaa pilkottamaan jo muutaman pesu/ käyttökerran jälkeen.


Mulla ollut käytössä Karkelon sukkia 9 paria nyt puolivuotta, ja kantapäässä ei edes näy erityisemmin vielä kulumajälkiä. Näitä pitää tilata keväämmällä lisää.

Henry

Olen tosi skeptinen, kun aina ilmaantuu näitä uusia ”ihmeitä” verkkoon. Tuli tilattua itselle ja puolisolle ihan sen takia, että kannatetaan kotimaista.

Tulos: entiset sukat jäivät käyttämättä, aina vaan nämä hakeutuvat jalkaan. Ei kiristä, pesuväli pitempi. HYVÄT ON!

Sisko

Siinä ei suotta sukkia mainosteta, ovat juuri sellaiset kun mainostetaan. Olen noin vuoden alusta pitänyt, ensimmäisiä kun pidin viikon tilasin heti lisää eikä ole vitkastelua lähetyksissä.

Minulla on näitä sukkia viidet parit, ehdottomasti suosittelen. Kiitos.

Jussi

Maailman parhaat sukat olen pitänyt ainakin 5 vuotta enkä ole saanut yksiäkään vielä rikki.

Sanoin tekijöille et tekevät liian vahvoja aukkoja, mut ei se mitään kun ovat niin hyviä.

Irja

Luin näitä kommentteja ja täytyy sanoa, että meillä on jalat niin erilaiset kuten ihmisetkin. Mulla alkoi nyt vasta ilmestyä kantapäähän pienenpieni reikä.

Kestäviä sukkia, kun vaimoni kanssa olemme käyttäneet Karkelon sukkia. En ihan tarkkaan muista, mut oliskohan viime tilauksesta komisen vuotta. Mulle, sydämen vajaatoimintaa sairastavana nämä sukat ovat ehdottomat, muut, puristamattomiksi mainitut tekevät sääreen ikävän syvät painaumat ja ne osaa olla kipeät.

Jos jku sanoo, ettei nämä sukat oo kestäviä, niin sitte on käyttäjässä vika tai santapaperia jalkapohjissa. Jos sukat ostaa kolmenkin vuoden välein on pakko sanoa että kestäviä mokomat ovat!

Keijo

Minulla pahanlaatuinen ihottuma n.50v. Nyt 2kk pitänyt vain Karkelon sukkia. Yllätys ihotautilääkäreille melkein jo parantunut kaikki pois.

Kärsinyt ja rahat mennyt kaikkea kokeillut,ei ole kukaan saanut parempia tuloksia kuin Karkelon sukalla jolla onneksi rupesin kokeilemaan.

Eila

 • Materiaali

 • Pesuohje

Polyesteri 64%

Merilevää sisältävä kuitu 8%

Sinkkiä sisältävä kuitu 4%

Polyamidi/elastaani 24%

Usein Kysyttyä

Missä sukat valmistetaan?

Sukat valmistetaan Liedon Ilmarisissa, Turun kupeessa. Kyseessä on siis kotimainen tuote.

Miten merilevä vaikuttaa?

Merilevä ravitsee ihoa, auttaen mm. kovettumiin.

Häviääkö sukan ominaisuudet pesussa?

Ominaisuudet pysyvät sukassa pesusta toiseen. Lankaan lisätyt ainesosat eivät häviä pesujen aikana.

Miten ainesosat on sisällytetty lankaan?

Ainesosat sisällytetään lankaan nanotekniikalla, joka takaa sen, että ainesosa pysyy sukassa sen koko elinkaaren ajan.

Jos tilaan sukkia, niin tuleeko niitä sitten jatkossa automaattisesti? Miten niistä pääsee eroon?

Testiparin tilatessa ei sitoudu jatkotilauksiin. Asiakas ei myöskään joudu tekemään mitään estääkseen sukkia tulemasta lisää. Sukistamme täytyy aina tehdä erillinen tilaus, jos niitä haluaa lisää. Myöskään tulevien tilauksien yhteydessä asiakas ei sitoudu jatkotilauksiin.

Onko teillä erikseen sukkamalleja miehille ja naisille?

Ei. Kaikki sukkamme on valmistettu sekä miehille, että naisille. Neutraalit värit, sekä yksinkertaistetut ulkomuodot sopivat kummalle tahansa.

Missä asteessa Hyvänolonsukat saa pestä ja kutistuvatko ne?

Sukat voi pestä 60 asteen konepesussa. Sukat saattavat pesun jälkeen näyttää pienemmiltä, mutta ne venyvät takaisin, kun sukan vetää jalkaan. Tämä johtuu sukissa olevasta elastaanista

Mitä jos sukista ei ole apua jalkaongelmiini?

Siinä tapauksessa 100% tyytyväisyystakuu kattaa tämän(kin). Tässä tapauksessa ota yhteyttä meihin ja hyvitämme sukat. 

Valitettavasti jalkaongelmat voivat johtua useasta eri syystä, eikä nämä sukat välttämättä auta kaikkiin niistä. Kokeilematta ei voi tietää, auttaako ne juuri Sinun ongelmaasi. Mutta siksi meillä on tuo tyytyväisyystakuu 🙂

Tilaaminen ei onnistu!

Ei hätää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@karkelonsukka.fi ja sisällytä mukaan puhelinnumero. Soitamme Sinulle mahdollisimman pian ja voit tehdä tilauksen puhelimitse.

Seurattava toimitus ilman toimituskuluja vähintään 30€ tilauksille. Alle 30€ tilauksille toimitusmaksu 5€.